Extrasajt Web Dizajn - Izrada sajtova, hosting i održavanje

Besplatan probni sajt

Bez obaveza sve dok 100% ne zavolite probni sajt. Garantovano!

Da, besplatan probni sajt je zaista besplatan. Naši dizajneri će Vam napraviti potpuno funkcionalan sajt koji ćete moći uživo da isprobate. Tek kada Vam se 100% dopadnu sve funkcionalnosti, nastavićemo zajedno da ga razvijamo.

Kako naručiti besplatan probni sajt?

Prvo nam pošaljite zahtev za izradu probnog sajta.

Naši dizajneri će vam se brzo javiti. Ukratko ćete im objasniti kakav sajt vam je potreban. Ako ne znate kakav sajt vam je potreban, bez brige. Naši dizajneri će vam pomoći da izaberete kakav sajt vam zaista treba.

Našim dizajnerima ćete objasniti čime se bavite, kakava je priroda vašeg biznisa, da li ste ranije imali sajt ili već imate sajt, šta biste da promenite, koji su vam ciljevi i šta biste sve želeli da bude na vašem sajtu.

Maksimalno ćemo se potrubiti da sajt bude prilagođen vašem biznisu. Šta to znači? Prosto rečeno, maloj auto školi nije potreban sajt koji liči na sajt za hotel iz Las Vegasa. Vaš sajt će biti moderan i funkcionalan, ali će biti u skladu sa vašim biznisom. Dakle, oslikavaće vaš brend, a ne tuđi.

Tek kada Vam se sve 100% dopadne, nastavićemo zajedno da razvijamo sajt.

Osvojite internet sa Extrasajtom

Započnimo dugotrajnu saradnju i otkrijte koliko su naše internet strategije efikasne u privlačenju novih posetilaca i kupaca.

Kreni

Zadovoljni klijenti

Pogledajte samo jedan deo sajtova koje smo napravili za naše klijente. Pridružite nam se i Vi!

Portfolio
Meeting with client

Zakažimo razgovor

Pozovite nas ili ćemo Vas mi pozvati kako bismo Vam u rekordnom roku napravili sajt kakav zaslužujete. Pozovite nas na 062/255-296 ili zakažite razgovor preko kontakt forme i pozvaćemo Vas prvom prilikom.

Kontakt

Započnimo saradnju danas i uverite se u naš kvalitet!

Kontaktirajte nas