Extrasajt Web Dizajn - Izrada sajtova, hosting i održavanje

Kontakt: 062/255-296

Kancelarija na internetu – Otvorite vrata milionima potencijalnih kupaca

Kada je pravo vreme da pokrenete sajt za vaš mali biznis? Odgovor je juče.

Šalu na stranu, tehnologija i internet se razvijaju munjevitom brzinom i u tom turbulentnom periodu najviše stradaju mali biznisi zato što ne mogu da prate tempo. Mali biznisi ne mogu da se šire, razvijaju i napreduju istom brzinom kao velike korporacije.

Mnoge porodične firme i preduzetničke ranje bile su primorani da stave katanac na vrata zato što ih je jaka konkurencija na tržištu jednostavni progutala. Izgubili su mušterije i kupce jer nisu uspeli da se prilagode naglim i iznenadnim promenama na tržištu.

Ne dozvolite da vaš biznis doživi takvu sudbinu!

Danas je nezamislivo da bilo kakav biznis opstane i napreduje ukoliko ne ulaže u razvoj i širenje preko interneta. Apsolutno sve velike kompanije po pravilu imaju sajtove. Došlo je vreme da se značaj sajta vrednuje isto koliko i kancelarijski prostor, radnja ili radionica. Internet sajt je vaša kancelarija, radnja ili radionica na internetu, a na internetu su milioni i milioni potencijalnih kupaca.

Zašto vi još uvek nemate kancelariju na internet? Zato što ne znate kako sve to sa internetom i sajtovima funkcioniše? Zato što znate da su sajtovi skupi? Zato što nemate kome da se obratite?

Odgovor na sva ta pitanja je EXTRASAJT!

Ne morate vi da znate kako to sa internetom i sajtovima funkcioniše jer EXTRASAJT zna. Izrada sajtova koji će vam zaista povećati broj mušterija i kupaca jeste skupa za jedan mali biznis, ali sa EXTRASAJT-om nije tako. Ne morate više da lutate u potrazi za osobom koja će vam pomoći da napravite sajt jer je tu tim EXTRASAJT-a.

Cene naših sajtova prilagođene su upravo malim biznisima. Naš cilj je da vam damo kvalitetan sajt koji će vam doneti nove mupterije i kupce po najnižoj ceni zato što ćemo i mi biti uspešni koliko vi budete uspešni.

Naš tim vam stoji na raspolaganju 24/7 kako bi otvaranje vaše kancelarije na internetu bilo što lakše, što brže i što isplativije.

Pozovite nas ili nam pišite danas!

Osvojite internet sa Extrasajtom

Započnimo dugotrajnu saradnju i otkrijte koliko su naše internet strategije efikasne u privlačenju novih posetilaca i kupaca.

Kreni

Zadovoljni klijenti

Pogledajte samo jedan deo sajtova koje smo napravili za naše klijente. Pridružite nam se i Vi!

Portfolio
Meeting with client

Zakažimo razgovor

Pozovite nas ili ćemo Vas mi pozvati kako bismo Vam u rekordnom roku napravili sajt kakav zaslužujete. Pozovite nas na 062/255-296 ili zakažite razgovor preko kontakt forme i pozvaćemo Vas prvom prilikom.

Kontakt

Započnimo saradnju danas i uverite se u naš kvalitet!

Kontaktirajte nas