Naruči probni sajt Kontakt

Forumi i društvene mreže

Kako napraviti forum?

Forum je izuzetno lako napraviti. Ako vas interesuje kako napraviti forum besplatno, vredi napomenuti da je teško napraviti forum besplatno. Iako postoje brojne forum platforme koje su besplatne, morate u najmanju ruku platiti hosting i održavanje servera.

Platforma preko koje je najlakše pokrnuti forum je WordPress i to preko dodatka Buddypress. Iako je WordPress besplatan, morate se samo pobrinuti o hostingu, održavanju servera i tehničkoj podršci.

Pokretanje samostalnog foruma ili foruma u okviru već postojećeg sajta može biti izuzetno korisno. Forumi su jedan od najpopularnijih vidova organizovanja malih i velikih zajednica na internetu.

Uspešnost foruma zavisi od kvaliteta sadržaja i kvaliteta zajednice koja je nastala oko foruma. Zato je, pre otvaranja foruma, važno odrediti prioritete i uložiti mnogo truda i vremena u okupljanje zajednice koja će doprineti kvalitetu i popularnosti foruma.

Extrasajt može da vam lansira forum na bilo kojoj platformi u rekordnom roku. Plus, od nas dobijate hosting i održavanje u paketu.

Ukoliko želite da pokrenete forum ili društvenu mrežu, znajte da na raspolaganju imate bezbroj opcija. Kontaktirajte nas i prenesite nam vaše ideje i planove, a mi ćemo vam lansirati forum ili društvenu mrežu u skladu sa vašim potrebama i zahtevima.

Web dizajn uslugeVrste SajtovaIzrada biznis sajtova

Poslovni i promotivni sajtovi za sve vrste biznisa

Online prodavnice

Sveobuhvatna rešenja za velike i male internet prodavnice

Blogovi i portali

Lansirajte lični blog ili informativni portal sa lakoćom

Forumi i društvene mreže

Kreirajte online zajednicu i privucite novu publiku

Besplatan probni sajt icon

NARUČI BESPLATAN PROBNI SAJT

Svi naši klijenti prvo dobiju probni sajt koji mogu da isprobaju i testiraju. Probni sajtovi su u potpunosti besplatni i prema nama nemate nikakvih obaveza sve dok vam se 100% ne dopadne probni sajt. Naši dizajneri će biti u kontaktu sa vama tokom kompletnog proces. Tek kada odobrite probnu verziju, sajt ćemo postaviti na naše servere i biće dostupan javnosti.

Naruči