Extrasajt Web Dizajn - Izrada sajtova, hosting i održavanje

Hosting sajtova

Većina agencija za izradu sajtova svojim klijentima ne obezbeđuje hosting usluge po automatizmu. Dobar hosting u Srbiji teško je naći zato što sve hosting kompanije gledaju kvantitet, a manje kvalitet i bezbednost. Naprave vam sajt i posle sami morate da tražite hosting. Ako novi serveri i vaš sajt nisu usklađeni, vaš sajt neće ispravno funkcionisati.

Ako vaš sajt na serveru deli prostor sa još 300 sajtova, vaš sajt je biti spor i izložen je riziku od hakovanja, rušenja i virusa.

Zato Extrasajt u okviru svakog paketa uključuje i hosting usluge. Sa Extrasajtom je izuzetno lako i brzo lansirati sajt zato što ćemo da mi napraviti i hostovati na našim brzim i bezbednim serverima.

Zašto od nas dobijate i hosting?

Dizajniranje i kodiranje sajta je samo jedan korak u procesu izrade sajta. Bez adekvatnog hostinga, bez brzih i bezbednih servera kao da ni nemate sajt. Zato od nas dobijate objedinjen paket usluga.

  1. Izrada i dizajn sajta
  2. Hosting
  3. Održavanje i tehnička podrška

Mi ćemo vam napraviti sajt i hostovati ga na našim serverima koji su brz, bezbedni i zaštićeni. Vaš sajt će biti dostupan 24/7. Možete mirno spavati jer znate da je vaš sajt zaštićen od hakera, sajber napada ili virusa.

Naše servere mi u potpunosti kontrolišemo. Vaš sajt neće biti na serverima neke nepoznate kompanije zajedno sa još 200 raznih sajtova i izložen rizicima od virusa i sajber napada.

Zato je hosting važan, možda i važniji od samog dizajna sajta.

Pored bezbednosti, naši serveri su ekstremno brzi i vaš sajt će biti maksimalno podešen za brzinu zato što brzina sajta značajno utiče na rangiranje u Google pretragama.

Osvojite internet sa Extrasajtom

Započnimo dugotrajnu saradnju i otkrijte koliko su naše internet strategije efikasne u privlačenju novih posetilaca i kupaca.

Kreni

Zadovoljni klijenti

Pogledajte samo jedan deo sajtova koje smo napravili za naše klijente. Pridružite nam se i Vi!

Portfolio
Meeting with client

Zakažimo razgovor

Pozovite nas ili ćemo Vas mi pozvati kako bismo Vam u rekordnom roku napravili sajt kakav zaslužujete. Pozovite nas na 062/255-296 ili zakažite razgovor preko kontakt forme i pozvaćemo Vas prvom prilikom.

Kontakt

Započnimo saradnju danas i uverite se u naš kvalitet!

Kontaktirajte nas