Naruči probni sajt Kontakt

Internet marketing

Pored izrade, hostinga i održavanja sajtova, Extrasajt pruža i internet marketing usluge, kako i usluge oglašavanja. Internet marketing podrazumeva oglašavanje vašeg sajta ili drugih sadržaja na najpoznatijim i najpopularnijim platformama.

Ukoliko želite da promovišete vaš biznis, poslovni sajt ili neku drugu vrstu sadržaja preko interneta, u okviru usluga internet oglašavanja Extrasajt može da vam ponudi izradu marketinga plana kao i oglašavanje preko sledećih platformi:

Google oglašavanje – AdWords

AdWords je platforma kompanije Google preko koje možete da se reklamirate u Google pretragama. Ako želite da vaš sajt bude vidljiviji u Google pretragama ili ukoliko želite da targetirate precizne ključne reči i da se vaše reklame prikazuju iznad organskih rezultata pretrage, Extrasajt će vam organizovati pažljivo targetiranu AdWords kampanju koja će vama doneti maksimalni učinak.

Facebook oglašavanje

Pored Google oglasa, Facebook oglasi su najpopularniji vid oglašavanja za male i velike biznise. Više od tri miliona ljudi koristi Facebook u Srbiji i efekti reklamiranja preko Facebooka, ukoliko je kampanja pažljivo targetirana, mogu biti vrlo brzo vidljivi. Strategije i taktike u pogledu targetiranja publike koje Extrasajt primenjuje prilikom oglašavanja preko Facebooka našim klijentima donose momentalne rezultate.

Youtube oglašavanje

Youtube kao najpopularniji video servis na planeti idealno je mesto za oglašavanje jer na dnevnom nivou privlači milione i milione korisnika iz Srbije. Ukoliko želite da organizujete kampanju na Youtube platformi, Extrasajt je pravi izbor.

Instagram oglašavanje

Instagram je platforma koja je zabaležila značajan rast u pogledu broja korisnika u proteklih par godina. Kako u svetu, tako i u Srbiji, Instagram je naročito popularan kod mlađe publike. Budući da je Instagram platforma u vlasništvu Facebooka, oglašavanje preko Instagrama se najčešće realizuje sihronizovano sa oglašavanjem preko Facebooka zarad postizanja najboljih rezultata i najšire vidljivosti oglasa.

Pored oglašavanja preko najpopularnijih platformi, Extrasajt može da vam ponudi i ostale vidove internet marketinga, kao što su izrade naloga na društvenim mrežama – Facebook, Twitter, Instagram… SEO optimizacija sajta i pisanje promotivnih tekstova.

Web dizajn uslugeVrste SajtovaIzrada biznis sajtova

Poslovni i promotivni sajtovi za sve vrste biznisa

Online prodavnice

Sveobuhvatna rešenja za velike i male internet prodavnice

Blogovi i portali

Lansirajte lični blog ili informativni portal sa lakoćom

Forumi i društvene mreže

Kreirajte online zajednicu i privucite novu publiku

Besplatan probni sajt icon

NARUČI BESPLATAN PROBNI SAJT

Svi naši klijenti prvo dobiju probni sajt koji mogu da isprobaju i testiraju. Probni sajtovi su u potpunosti besplatni i prema nama nemate nikakvih obaveza sve dok vam se 100% ne dopadne probni sajt. Naši dizajneri će biti u kontaktu sa vama tokom kompletnog proces. Tek kada odobrite probnu verziju, sajt ćemo postaviti na naše servere i biće dostupan javnosti.

Naruči