Naruči probni sajt Kontakt

Izrada biznis sajtova

Najpopularnija usluga koju Extrasajt nudi je svakako izrada sajtova za firme –  male, srednje i velike biznise. Ukoliko još uvek nemate sajt, došli ste na pravo mesto jer smo mi eksperti u izradi modernih i funkcionalnih sajtova za firme različitih vrsta.

Šta od nas dobijate?

U okviru usluga izrada sajtova za firme, od nas dobijate kompletnu uslugu – 3 u 1

  1. Izradu modernog i funkcionalnog sajta koji će zadovoljiti sve potrebe vaše firme
  2. Hosting – svi naši paketi automatski uključuju i hosting što znači da je proces izrade i postavljanja sajta na internet zaokružen
  3. Podrška i briga 24/7 – vama nije potrebno tehničko znanja zato što se mi brinemo o svim tehničkim stvarima umesto vas
Besplatan probni sajt

Svi naši klijenti prvo dobiju besplatan probni sajt. Besplatan probni sajt je u potpuno funkcionalna verzija vašeg sajta koji se pravi zarad testiranja funkcionalnosti. Tek kada budete 100% zadovoljni sa probnim sajtom, pretvorićemo ga u zvanični sajt koji će biti dostupan javnosti.

Ukoliko već imate sajt i želite da ga redizajnirate ili unapredite, na pravom ste mestu zato što Extrasajt može da vam pomogne da iz korena izmenite postojeći sajt ili da vam napravi potpuno novi sajt sa istim ili potpuno drugačijim sadržajem.

Molimo vas da pogledate naš CENOVNIK da izaberete koji vam paket najviše odgovara.

Ako nemate domen, pomoći ćemo vam da ga registrujete. Kada završimo dizajn sajta i proces registracije domena, sajt ćemo postaviti na naše brze i bezbedne servere, izvršiti SEO optimizaciju i vaš sajt će biti dostupan javnosti i indeksiran u Google pretragama.

Web dizajn uslugeVrste SajtovaIzrada biznis sajtova

Poslovni i promotivni sajtovi za sve vrste biznisa

Online prodavnice

Sveobuhvatna rešenja za velike i male internet prodavnice

Blogovi i portali

Lansirajte lični blog ili informativni portal sa lakoćom

Forumi i društvene mreže

Kreirajte online zajednicu i privucite novu publiku

Besplatan probni sajt icon

NARUČI BESPLATAN PROBNI SAJT

Svi naši klijenti prvo dobiju probni sajt koji mogu da isprobaju i testiraju. Probni sajtovi su u potpunosti besplatni i prema nama nemate nikakvih obaveza sve dok vam se 100% ne dopadne probni sajt. Naši dizajneri će biti u kontaktu sa vama tokom kompletnog proces. Tek kada odobrite probnu verziju, sajt ćemo postaviti na naše servere i biće dostupan javnosti.

Naruči