Extrasajt Web Dizajn - Izrada sajtova, hosting i održavanje

Izrada sajtova za firme

Najpopularnija usluga koju Extrasajt nudi je svakako izrada sajtova za firme –  male, srednje i velike biznise. Ukoliko još uvek nemate sajt, došli ste na pravo mesto jer smo mi eksperti u izradi modernih i funkcionalnih sajtova za firme različitih vrsta.

Šta od nas dobijate?

U okviru usluga izrada sajtova za firme, od nas dobijate kompletnu uslugu – 3 u 1

  1. Izradu modernog i funkcionalnog sajta koji će zadovoljiti sve potrebe vaše firme
  2. Hosting – svi naši paketi automatski uključuju i hosting što znači da je proces izrade i postavljanja sajta na internet zaokružen
  3. Podrška i briga 24/7 – vama nije potrebno tehničko znanja zato što se mi brinemo o svim tehničkim stvarima umesto vas

Besplatan probni sajt

Svi naši klijenti prvo dobiju besplatan probni sajt. Besplatan probni sajt je u potpuno funkcionalna verzija vašeg sajta koji se pravi zarad testiranja funkcionalnosti. Tek kada budete 100% zadovoljni sa probnim sajtom, pretvorićemo ga u zvanični sajt koji će biti dostupan javnosti.

Ukoliko već imate sajt i želite da ga redizajnirate ili unapredite, na pravom ste mestu zato što Extrasajt može da vam pomogne da iz korena izmenite postojeći sajt ili da vam napravi potpuno novi sajt sa istim ili potpuno drugačijim sadržajem.

Molimo vas da pogledate naš CENOVNIK da izaberete koji vam paket najviše odgovara.

Ako nemate domen, pomoći ćemo vam da ga registrujete. Kada završimo dizajn sajta i proces registracije domena, sajt ćemo postaviti na naše brze i bezbedne servere, izvršiti SEO optimizaciju i vaš sajt će biti dostupan javnosti i indeksiran u Google pretragama.

Osvojite internet sa Extrasajtom

Započnimo dugotrajnu saradnju i otkrijte koliko su naše internet strategije efikasne u privlačenju novih posetilaca i kupaca.

Kreni

Zadovoljni klijenti

Pogledajte samo jedan deo sajtova koje smo napravili za naše klijente. Pridružite nam se i Vi!

Portfolio
Meeting with client

Zakažimo razgovor

Pozovite nas ili ćemo Vas mi pozvati kako bismo Vam u rekordnom roku napravili sajt kakav zaslužujete. Pozovite nas na 062/255-296 ili zakažite razgovor preko kontakt forme i pozvaćemo Vas prvom prilikom.

Kontakt

Započnimo saradnju danas i uverite se u naš kvalitet!

Kontaktirajte nas