Naruči probni sajt Kontakt

Izrada WordPress bloga

Kada čujete reč “blog”, prva asocijacija je najverovatnije WordPress. Reč je o najpopularnijoj blog platforma na svetu. Čak 30% sajtova na internetu izrađeno je na WordPress platformi.

WordPress je u poslednjih nekoliko godina doživeo ogromnu transformaciju, od obične blog platforme pretvoren je u sveobuhvatnu CMS platformu za izradu sajtova, internet prodavnica, foruma i drugih vrsta sajtova. Čini se da je “blog” karakteristika pala u drugi plan.

Ukoliko želite da pokrenete blog ili informativni portal, WordPress je i dalje odlična platforma sa mnogobrojnim funkcionalnostima i neograničenim dometom.

Ako želite da lansirate najobičniji blog, WordPress u određenim situacijama ume da bude komplikovan. Sa Extrasajtom možete da pokrenete obični blog koji će vam biti lak i jednostavan za blogovanje na WordPress platformi ili na nekoj drugoj platformi koja bi vam možda više odgovarala.

Blog ili informativni portal – Šta od nas dobijate?

Ukoliko odlučite da pokrenete blog ili informativni portal sa Extrasajtom, znajte da ćete vi samo brinuti o pisanju sadržaja, dok ćemo mi voditi računa o apsolutno svim tehničkim stvarim umesto vas.

Sa nama dobijate kompletnu uslugu – lansiranje sajta, hosting i tehničku podršku i održavanje.

Web dizajn uslugeVrste SajtovaIzrada biznis sajtova

Poslovni i promotivni sajtovi za sve vrste biznisa

Online prodavnice

Sveobuhvatna rešenja za velike i male internet prodavnice

Blogovi i portali

Lansirajte lični blog ili informativni portal sa lakoćom

Forumi i društvene mreže

Kreirajte online zajednicu i privucite novu publiku

Besplatan probni sajt icon

NARUČI BESPLATAN PROBNI SAJT

Svi naši klijenti prvo dobiju probni sajt koji mogu da isprobaju i testiraju. Probni sajtovi su u potpunosti besplatni i prema nama nemate nikakvih obaveza sve dok vam se 100% ne dopadne probni sajt. Naši dizajneri će biti u kontaktu sa vama tokom kompletnog proces. Tek kada odobrite probnu verziju, sajt ćemo postaviti na naše servere i biće dostupan javnosti.

Naruči