Naruči probni sajt Kontakt

Online prodavnice

Danas i najmanja firma može da pokrene sopstvenu internet prodavnicu. Na tržištu postoje brojne platforme uz pomoć kojih se može otvoriti internet prodavnica. Extrasajt pruža usluge lansiranja, dizajniranja i održavanja online prodavnica.

Ukoliko odlučite da sa nama otvorite online prodavnicu, znajte da od nas automatski dobijate i usluge hostinga koje su dovoljno fleksibilne da podnesu nagle skokove posećenost. Mi ćemo vam otvoriti internet prodavnicu i brinuti se o svim tehničkim stvarima umesto vas. Vaš posao je samo da se pobrinete o spisku proizvoda.

Platforme sa kojima radimo
  • WooCommerce – izuzetno funkcionalan i fleksibilan WordPress dodatak savršen za firme koje žele da kreiraju internet prodavnice preko popularne CMS platforme WordPress
  • Magento – vodeća samostalna platforma za kreiranje internet prodavnica
  • PrestaShop
  • OpenCart

Pored izrade i otvaranja internet prodavnica, sa Extrasajtom možete da računate i na kontinuiranu tehničku podršku u pogledu održavanja softvera, sistema i servera, te brigu o bezbednosti prodavnice i servera.

Mi vam nudimo kompletnu uslugu od početka do kraja

Web dizajn uslugeVrste SajtovaIzrada biznis sajtova

Poslovni i promotivni sajtovi za sve vrste biznisa

Online prodavnice

Sveobuhvatna rešenja za velike i male internet prodavnice

Blogovi i portali

Lansirajte lični blog ili informativni portal sa lakoćom

Forumi i društvene mreže

Kreirajte online zajednicu i privucite novu publiku

Besplatan probni sajt icon

NARUČI BESPLATAN PROBNI SAJT

Svi naši klijenti prvo dobiju probni sajt koji mogu da isprobaju i testiraju. Probni sajtovi su u potpunosti besplatni i prema nama nemate nikakvih obaveza sve dok vam se 100% ne dopadne probni sajt. Naši dizajneri će biti u kontaktu sa vama tokom kompletnog proces. Tek kada odobrite probnu verziju, sajt ćemo postaviti na naše servere i biće dostupan javnosti.

Naruči