Extrasajt Web Dizajn - Izrada sajtova, hosting i održavanje

Internet prodavnice

Profesionalna izrada i održavanje internet prodavnice

Prelazak na online trgovinu nikada nije bio lakši i jednostavniji

Pokretanje internet prodavnice vremenom je postajalo sve lakše i jednostavnije. Iz tog razloga mnogi biznisi — mali i veliki — sele svoju prodaju na internet. Na tržištu postoje brojne platforme uz pomoć kojih se može otvoriti internet prodavnica. Extrasajt radi sa platformama koje su lider na tržištu internet kupovima što Vama daje mogućnost da ne zaostajete ni u kom aspektu za konkurencijom.

Naša usluga izrada internet prodavnica je sveobuhvatna. To znači da od nas dobijate kompletnu uslugu — sve što Vam je potrebno da biste postigli maksimalne rezultate. To podrazumeva dizajn internet prodavnice, dodavanje sadržaja, dostupnost prodavnice preko interneta, kao i hosting i kontinuirano tehničko održavanje.

Dakle, Vi ne morate da brinete o tehničkim stvarima. Vaše je samo da nam dostavite spisak proizvoda koje nudite, a mi ćemo se pobrinuti o svim ostalim aspektima.

Platforme sa kojima radimo

  • WooCommerce – izuzetno funkcionalan i fleksibilan WordPress dodatak idealan za firme koje žele da kreiraju internet prodavnice preko popularne WordPress platforme
  • Magento – vodeća samostalna platforma za kreiranje internet prodavnica
  • PrestaShop
  • OpenCart

Pored izrade i otvaranja internet prodavnica, sa Extrasajtom možete da računate i na kontinuiranu tehničku podršku u pogledu održavanja softvera, sistema i servera, te brigu o bezbednosti prodavnice i servera.

Šta od nas dobijate?

Takođe, imaćete pristup različitim vrstama naplate. Naplate možete vršiti gotovinskim plaćanjem — automatskim generisanjem i slanjem predračuna i faktura, gotovinom po pouzeću ili plaćanjem preko interneta. Podržavamo i plaćanje preko PayPala.

Mi Vam garantujemo bezbednost kompletnog sistema. Naši stručnjaci će voditi računa o bezbednosti i dostupnosti prodavnice 24 časa, što će Vašim kupcima uliti dodatno poverenje u Vaš biznis.

Da biste se uverili u kvalitet naših usluga, prvo ćemo Vam napraviti besplatan probni sajt — internet prodavnicu koju ćete moći da testirate da biste videli kako će sve funkcionisati. Tek kada Vam se dopadne probna verzija, dogovorićemo završetak kompletnog projekta.

Osvojite internet sa Extrasajtom

Započnimo dugotrajnu saradnju i otkrijte koliko su naše internet strategije efikasne u privlačenju novih posetilaca i kupaca.

Kreni

Zadovoljni klijenti

Pogledajte samo jedan deo sajtova koje smo napravili za naše klijente. Pridružite nam se i Vi!

Portfolio
Meeting with client

Zakažimo razgovor

Pozovite nas ili ćemo Vas mi pozvati kako bismo Vam u rekordnom roku napravili sajt kakav zaslužujete. Pozovite nas na 062/255-296 ili zakažite razgovor preko kontakt forme i pozvaćemo Vas prvom prilikom.

Kontakt

Započnimo saradnju danas i uverite se u naš kvalitet!

Kontaktirajte nas