Naruči probni sajt Kontakt

Šta je besplatan probni sajt?

Bez obaveza sve dok 100% ne zavolite probni sajt. Garantovano!

Da, besplatan probni sajt je zaista besplatan. Naši dizajneri će Vam napraviti potpuno funkcionalan sajt koji ćete moći uživo da isprobate. Tek kada Vam se 100% dopadnu sve funkcionalnosti, nastavićemo zajedno da ga razvijamo.

Kako naručiti besplatan probni sajt?

Prvo nam pošaljite zahtev za izradu probnog sajta.

Naši dizajneri će vam se brzo javiti. Ukratko ćete im objasniti kakav sajt vam je potreban. Ako ne znate kakav sajt vam je potreban, bez brige. Naši dizajneri će vam pomoći da izaberete kakav sajt vam zaista treba.

Našim dizajnerima ćete objasniti čime se bavite, kakava je priroda vašeg biznisa, da li ste ranije imali sajt ili već imate sajt, šta biste da promenite, koji su vam ciljevi i šta biste sve želeli da bude na vašem sajtu.

Maksimalno ćemo se potrubiti da sajt bude prilagođen vašem biznisu. Šta to znači? Prosto rečeno, maloj auto školi nije potreban sajt koji liči na sajt za hotel iz Las Vegasa. Vaš sajt će biti moderan i funkcionalan, ali će biti u skladu sa vašim biznisom. Dakle, oslikavaće vaš brend, a ne tuđi.

Tek kada Vam se sve 100% dopadne, nastavićemo zajedno da razvijamo sajt.

Web dizajn uslugeVrste SajtovaIzrada biznis sajtova

Poslovni i promotivni sajtovi za sve vrste biznisa

Online prodavnice

Sveobuhvatna rešenja za velike i male internet prodavnice

Blogovi i portali

Lansirajte lični blog ili informativni portal sa lakoćom

Forumi i društvene mreže

Kreirajte online zajednicu i privucite novu publiku

Besplatan probni sajt icon

NARUČI BESPLATAN PROBNI SAJT

Svi naši klijenti prvo dobiju probni sajt koji mogu da isprobaju i testiraju. Probni sajtovi su u potpunosti besplatni i prema nama nemate nikakvih obaveza sve dok vam se 100% ne dopadne probni sajt. Naši dizajneri će biti u kontaktu sa vama tokom kompletnog proces. Tek kada odobrite probnu verziju, sajt ćemo postaviti na naše servere i biće dostupan javnosti.

Naruči