Naše web dizajn usluge

Web dizajn

Od nas dobijate moderno dizajniran i funkcionalan sajt koji će u potpunosti zadovoljiti sve potrebe vašeg biznisa - bilo da je reč o malom promotivnom sajtu ili velikoj internet prodavnici.

Hosting

Od nas dobijate kompletnu uslugu - web sajt i hosting. Mi se brinemo da vaš sajt bude brz, bezbedan i dosputan u svakom trenutku. Dopustiti nama da brinemo o svim tehničkim sitnicama oko vašeg sajta umesto vas.

Održavanje i podrška 24/7

Vaše je samo da kažete kakav sajt vam je potreban i prepuštate nama kompletan proces izrade, hostinga i održavanja sajta. 24 sata dnevno pazimo na vaš sajt.

Besplatan probni sajt

Samo kod nas možete da dobijete besplatan probni sajt. Bez obaveza sve dok ne budete 100% zadovoljni.

SEO

Vaš sajt će biti ubačen u najvažnije internet pretraživače (Google, Yahoo i Yandex) i podešen za rangiranje u Google pretragama na osnovu odgovarajućih ključnih reči.

Internet marketing

Kompletna usluga oglašavanja na internetu preko najpopularnijih platformi zarad postizanja maksimalne vidljivosti vašeg sajta, biznisa i brenda.

Mi brinemo o svim tehničkim stvarima umesto vas!

Extrasajt se razlikuje od drugih jer od nas dobijate i hosting za vaš sajt - automatski. Sa nama je proces izrade sajtova najjednostavniji. Nije vam potrebno tehničko znanje jer se mi brinemo o svemu da biste vi mogli da se posvetite vašem poslu.