Extrasajt Web Dizajn - Izrada sajtova, hosting i održavanje

Kontakt: 062/255-296

Usluge

 

Izrada web sajtova

Svi naši sajtovi su funkcionalni, moderno dizajnirani, brzi i prilagođeni svih vrstama uređaja. Bilo da pravite mali sajt za Vaš biznis ili veliku online prodavnicu, naši sajtovi će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

 

Hosting

Extrasajt Vam nudi kompletnu uslugu. Napravićemo Vam sajt i postaviti ga na naše brze i bezbedne servere. Sa nama ne morate da brinete o tehničkim stvarima. Vaš sajt će biti brz, zaštićen i uvek dostupan.

 

Internet marketing

Privucite više posetilaca ili kupaca oglašavanjem na internetu. Mi ćemo Vaš biznis ili sajt oglašavati na najposećenijim i najuticajnijim platformama i doneti Vam zagarantoven rezultate. Google oglasi, Facebook i Instagram oglasi, Youtube oglasi.

 

SEO optimizacija

Vaš sajt će se naći u rezultatima pretraga najuticajnijih internet pretraživača poput Googla, Yandexa i Binga. Naše precizno kalibrirane SEO strategije doneće Vam zagarantovane rezultate - veći broj poseta i kupaca kao i bolje rangiranje u pretragama.

 

Društvene mreže

Još uvek nemate naloge na društvenim mrežama? Nikakav problem. Mi ćemo Vam napraviti nalog na najpopularnijim društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn. Pomoći ćemo Vam da Vaša stranica privuče što veći broj posetilaca.

 

Online prodavnice

Vaši kupci se sele na internet. Pridružite im se. Ukoliko se bavite prodajom roba i usluga, mi ćemo Vam izraditi funkcionalnu internet prodavnicu koja će Vašem biznisu privući dodatne kupce.

 

Redizajn sajtova

Već imate sajt ali želite da ga osvežite ili redizajnirate? Extrasajt Vam nudi usluge redizajniranja sajta primenom najnovijih tehnologija. Dobićete funkcionalan, moderan i primamljiv sajt koji će na svakog posetioca ostaviti pozitivan utisak.

 

Održavanje sajtova

Ne znate ništa o izradi i održavanju sajtova? Nema problema! Tu smo mi da preuzmemo sve tehničke obaveze. Mi ćemo se brinuti o Vašem sajtu 24 sata dnevno. Garantujemo bezbednost, brzinu i dostupnost Vašeg sajta u svakom trenutku.

Započnimo saradnju danas i uverite se u naš kvalitet!

Kontaktirajte nas