Izrada web sajtova

Izrada web sajtova

Potrebna vam je izrada web sajta za vaš biznis, redizajn i „renoviranje“ već postojećeg web sajta? Došli ste na pravo mesto.

U našoj ponudi se nalaze različite vrste sajtova, ali najpopularniji su svakako poslovni, biznis sajtovi za male i velike firme. Ukoliko nemate sajt, napravićemo vam moderno dizajniran, funkcionalan i praktičan sajt koji će biti prilagođen vašem biznisu.

Uz to, od na automatski dobijate i hosting za vaš sajt, kao i usluga tehničkog održavanja sajta i servera. Dakle, dobijate kompletnu uslugu od početka do kraja.

Besplatan probni sajt

Pre nego što odlučite da nas zvanično angažujete, dopustite nam da vam napravimo besplatan probni sajt da biste mogli da vidite dizajn i sve funkcionalnosti. Da, probni sajtovi su 100% besplatni. Ako vam se kojim slučajem ne dopadne probni sajt, prema nama nemate nikakvih obaveza.

Više o probnim sajtovima

Search Engine Optimization (SEO) je jedan od najvažnijih aspekata kada govorimo o uspešnosti jednog sajta na internetu. Možete imati najlepši i najbolji sajt na svetu, ali ako ljudi ne mogu da pronađu vaš sajt, sav trud je uzaludan.

Optimizacija sajta za internet pretraživače (SEO) je proces prilagođavanja sadržaja i ostalih tehničkih aspekata sajta za brzo, efektivno i pravilno indeksiranje. Ako je optimizacija sajta urađena na kvalitetan način, vaš sajt će biti vidljiv preko internet pretraživača kao što su Google, Yahoo ili Yandex.

Najvažniji internet pretraživač je svakako Google. Svi sajtovi koje pravi Extrasajt su maksimalno prilagođeni i optimizovani za sve najveće internet pretraživače, a posebno za Google. Vaš sajt će biti optimizovan za ključne reči i termine iz oblasti kojom se bavi vaša firma.

U zavisnosti od paketa koji izaberete, Extrasajt će redovno pratiti položaj vašeg sajta u pretragama i vršiti odgovarajuće izmene i dopune kako bi vaš sajt bio rangiran na višim pozicijama u rezultatima pretraga.

ŠTA OD NAS DOBIJATE?

Važno je da znate da vama nije potrebno bilo kakvo tehničko znanje oko izrade ili održavanja sajtova. Mi ćemo se brinuti o svim tehničkim stvarima umesto vas da biste vi mogli da se posvetite vašem poslu. Ovo su izdvojene specifikacije sajtova koje mi pravimo:

  • Moderno dizajniran sajt koji će biti prilagođen vašoj delatnosti i vašem brendu.
  • Funkcionalan sajt koji zadovoljiti sve vaše trenutne i buduće zahteve.
  • Svi naši sajtovi su po automatizmu prilagođeni mobilnim uređanima.
  • Svi naši sajtovi su 100% zaštićeni i bezbedni od bilo kakvih sajber napada ili virusa.
  • Svi naši sajtovi su fleksibilni i lako se mogu unaprediti ili proširiti.
  • Vaš sajt će biti brz i dostupan 24/7 jer se hostuje na našim vrhunskim dedicated serverima.
  • Svi naši sajtovi prolaze kroz SEO optimizaciju za pretraživače – Google, Yahoo, Yandex…

Uz svaki naš sajt uključena je i stalna tehnička podrška. Ukoliko želite sami da ažurirate sadržaj, ta mogućnost vam je uvek otvorena. Ukoliko ne želite da se bavite tehničkim stvarima ili ne znate kako se ažurira sajt, ne morate zato što ćemo se mi brinuti o svim tehničkim stvarima umesto vas.

Prepustite nama Vaše tehničke muke.

Mi ćemo se umesto Vas birnuti o svim tehničkim stvari da biste Vi mogli da se fokusirate na Vaš posao. Kontaktirajte nas danas i opišite nam Vaše potrebe.