Naruči probni sajt Kontakt

Izrada

Potrebna vam je izrada web sajta za vaš biznis, redizajn i “renoviranje” već postojećeg web sajta? Došli ste na pravo mesto.

U našoj ponudi se nalaze različite vrste sajtova, ali najpopularniji su svakako poslovni, biznis sajtovi za male i velike firme. Ukoliko nemate sajt, napravićemo vam moderno dizajniran, funkcionalan i praktičan sajt koji će biti prilagođen vašem biznisu.

Uz to, od na automatski dobijate i hosting za vaš sajt, kao i usluga tehničkog održavanja sajta i servera. Dakle, dobijate kompletnu uslugu od početka do kraja.

Besplatan probni sajt

Pre nego što odlučite da nas zvanično angažujete, dopustite nam da vam napravimo besplatan probni sajt da biste mogli da vidite dizajn i sve funkcionalnosti. Da, probni sajtovi su 100% besplatni. Ako vam se kojim slučajem ne dopadne probni sajt, prema nama nemate nikakvih obaveza.

Više o probnim sajtovima

ŠTA OD NAS DOBIJATE?

Važno je da znate da vama nije potrebno bilo kakvo tehničko znanje oko izrade ili održavanja sajtova. Mi ćemo se brinuti o svim tehničkim stvarima umesto vas da biste vi mogli da se posvetite vašem poslu. Ovo su izdvojene specifikacije sajtova koje mi pravimo:

  • Moderno dizajniran sajt koji će biti prilagođen vašoj delatnosti i vašem brendu.
  • Funkcionalan sajt koji zadovoljiti sve vaše trenutne i buduće zahteve.
  • Svi naši sajtovi su po automatizmu prilagođeni mobilnim uređanima.
  • Svi naši sajtovi su 100% zaštićeni i bezbedni od bilo kakvih sajber napada ili virusa.
  • Svi naši sajtovi su fleksibilni i lako se mogu unaprediti ili proširiti.
  • Vaš sajt će biti brz i dostupan 24/7 jer se hostuje na našim vrhunskim dedicated serverima.
  • Svi naši sajtovi prolaze kroz SEO optimizaciju za pretraživače – Google, Yahoo, Yandex…

Uz svaki naš sajt uključena je i stalna tehnička podrška. Ukoliko želite sami da ažurirate sadržaj, ta mogućnost vam je uvek otvorena. Ukoliko ne želite da se bavite tehničkim stvarima ili ne znate kako se ažurira sajt, ne morate zato što ćemo se mi brinuti o svim tehničkim stvarima umesto vas.

Web dizajn uslugeVrste SajtovaIzrada biznis sajtova

Poslovni i promotivni sajtovi za sve vrste biznisa

Online prodavnice

Sveobuhvatna rešenja za velike i male internet prodavnice

Blogovi i portali

Lansirajte lični blog ili informativni portal sa lakoćom

Forumi i društvene mreže

Kreirajte online zajednicu i privucite novu publiku

Besplatan probni sajt icon

NARUČI BESPLATAN PROBNI SAJT

Svi naši klijenti prvo dobiju probni sajt koji mogu da isprobaju i testiraju. Probni sajtovi su u potpunosti besplatni i prema nama nemate nikakvih obaveza sve dok vam se 100% ne dopadne probni sajt. Naši dizajneri će biti u kontaktu sa vama tokom kompletnog proces. Tek kada odobrite probnu verziju, sajt ćemo postaviti na naše servere i biće dostupan javnosti.

Naruči