Naruči probni sajt Kontakt

SEO

Search Engine Optimization (SEO) je jedan od najvažnijih aspekata kada govorimo o uspešnosti jednog sajta na internetu. Možete imati najlepši i najbolji sajt na svetu, ali ako ljudi ne mogu da pronađu vaš sajt, sav trud je uzaludan.

Optimizacija sajta za internet pretraživače (SEO) je proces prilagođavanja sadržaja i ostalih tehničkih aspekata sajta za brzo, efektivno i pravilno indeksiranje. Ako je optimizacija sajta urađena na kvalitetan način, vaš sajt će biti vidljiv preko internet pretraživača kao što su Google, Yahoo ili Yandex.

Najvažniji internet pretraživač je svakako Google. Svi sajtovi koje pravi Extrasajt su maksimalno prilagođeni i optimizovani za sve najveće internet pretraživače, a posebno za Google. Vaš sajt će biti optimizovan za ključne reči i termine iz oblasti kojom se bavi vaša firma.

U zavisnosti od paketa koji izaberete, Extrasajt će redovno pratiti položaj vašeg sajta u pretragama i vršiti odgovarajuće izmene i dopune kako bi vaš sajt bio rangiran na višim pozicijama u rezultatima pretraga.

Web dizajn uslugeVrste SajtovaIzrada biznis sajtova

Poslovni i promotivni sajtovi za sve vrste biznisa

Online prodavnice

Sveobuhvatna rešenja za velike i male internet prodavnice

Blogovi i portali

Lansirajte lični blog ili informativni portal sa lakoćom

Forumi i društvene mreže

Kreirajte online zajednicu i privucite novu publiku

Besplatan probni sajt icon

NARUČI BESPLATAN PROBNI SAJT

Svi naši klijenti prvo dobiju probni sajt koji mogu da isprobaju i testiraju. Probni sajtovi su u potpunosti besplatni i prema nama nemate nikakvih obaveza sve dok vam se 100% ne dopadne probni sajt. Naši dizajneri će biti u kontaktu sa vama tokom kompletnog proces. Tek kada odobrite probnu verziju, sajt ćemo postaviti na naše servere i biće dostupan javnosti.

Naruči