Extrasajt Web Dizajn - Izrada sajtova, hosting i održavanje

SEO optimizacija sajta

Search Engine Optimization (SEO) je jedan od najvažnijih aspekata kada govorimo o uspešnosti jednog sajta na internetu. Možete imati najlepši i najbolji sajt na svetu, ali ako ljudi ne mogu da pronađu vaš sajt, sav trud je uzaludan.

Optimizacija sajta za internet pretraživače (SEO) je proces prilagođavanja sadržaja i ostalih tehničkih aspekata sajta za brzo, efektivno i pravilno indeksiranje. Ako je optimizacija sajta urađena na kvalitetan način, vaš sajt će biti vidljiv preko internet pretraživača kao što su Google, Yahoo ili Yandex.

Najvažniji internet pretraživač je svakako Google. Svi sajtovi koje pravi Extrasajt su maksimalno prilagođeni i optimizovani za sve najveće internet pretraživače, a posebno za Google. Vaš sajt će biti optimizovan za ključne reči i termine iz oblasti kojom se bavi vaša firma.

U zavisnosti od paketa koji izaberete, Extrasajt će redovno pratiti položaj vašeg sajta u pretragama i vršiti odgovarajuće izmene i dopune kako bi vaš sajt bio rangiran na višim pozicijama u rezultatima pretraga.

Osvojite internet sa Extrasajtom

Započnimo dugotrajnu saradnju i otkrijte koliko su naše internet strategije efikasne u privlačenju novih posetilaca i kupaca.

Kreni

Zadovoljni klijenti

Pogledajte samo jedan deo sajtova koje smo napravili za naše klijente. Pridružite nam se i Vi!

Portfolio
Meeting with client

Zakažimo razgovor

Pozovite nas ili ćemo Vas mi pozvati kako bismo Vam u rekordnom roku napravili sajt kakav zaslužujete. Pozovite nas na 062/255-296 ili zakažite razgovor preko kontakt forme i pozvaćemo Vas prvom prilikom.

Kontakt

Započnimo saradnju danas i uverite se u naš kvalitet!

Kontaktirajte nas